Estalvia amb energia verda, compara les millors tarifes i instal·la fotovoltaica.
 
jerry-kiesewetter-195442.jpg

Termes i condicions d'aquest web

Condicions d’ús

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), Movinhood informa que és titular del lloc web movinhood.com. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la citada llei, Movinhood informa de les següents dades:

El titular d’aquest lloc web és Movinhood eco, SL. La direcció de correu electrònic de contacte amb l’empresa és info@movinhood.com

Usuari i règim de responsabilitats

La navegació, accés i ús pel lloc web de Movinhood confereix la condició d’usuari, per la que s’accepten, des de la navegació pel lloc web de Movinhood, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas. El lloc web de Movinhood proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades.

L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’extendrà a :

- La veracitat de les informacions aportades per l’usuari en els formularis proporcionats per Movinhood per a l’accés a certs continguts o serveis oferts pel web.

- L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per Movinhood contràriament a allò disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, les bones costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altre mode puguin suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

Política d’enllaços i exempcions de responsabilitat

Movinhood no es fa responsable del contingut dels llocs web als que l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercir cap tipus de control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als que es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

Movinhood declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que puguin derivar-se de la navegació pel seu lloc web.

En conseqüència, Movinhood no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pugui patir l’usuari.

Modificacions

Movinhood es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant en el referent als continguts del lloc web, com en les condicions d’ús del mateix. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades al web i fins que no siguin modificades per altres posteriors.